ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΒΙΩΝ

φοντο 1

2022 - 2023

φοντο 2

Εκτύπωση

Αποκριάτικο πάρτι 2020

on .

 1

  Με κέφι και χαρά  οργανώσαμε και φέτος στο σχολείο μας ένα πετυχημένο αποκριάτικο πάρτι.

 Οι μαθητές της Δ΄τάξης παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο με το παραμύθι "Η Κοκκινοσκουφίτσα από την ανάποδη". Οι μαθητές έγραψαν τους ρόλους σε έμμετρη μορφή και έφτιαξαν και τις μάσκες τους.
  Μέσα στην αγέλη των λύκων υπήρχε ένα φοβητσιάρικο λυκάκι, που για να γίνει αποδεκτό από την αγέλη και να ξεφοβηθεί έπρεπε να περάσει μέσα από το τρομερό δάσος με τις κακές Κοκκινοσκουφίτσες. Ευτυχώς όμως με τους καλούς φίλους του τα λυκάκια πέρασαν το δάσος και κατάφεραν να συμφιλιωθούν με τις Κοκκινοσκουφίτσες κι έτσι να μοιράζονται όλοι αγαπημένοι το δάσος.
  Παίξαμε διάφορα παιχνίδια, χορέψαμε, ζωγραφίσαμε τα πρόσωπά μας και παρουσιάσαμε τις στολές μας. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι "χειροποίητες" στολές που έγιναν από τη φαντασία των μαθητών με ό,τι είχαν στο σπίτι, όπως ο "τενίστας Τσιτσιπάς" η " μαύρη αράχνη". Πολύ όμορφες ήταν ο Τζόκερ, ο Πυροσβέστης, οι Αστυνομικίνες.
  Φυσικά ένα πετυχημένο πάρτι πρέπει να έχει και πλούσιο μπουφέ με τυροπιττάκια, αναψυκτικά και γλυκά για τα οποία φρόντισαν οι γονείς και ο Σύλλογος Γονέων.

Ο Καιρός στις Ροβιές

Μετρητής Επισκεπτών

Flag Counter