ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΒΙΩΝ

φοντο 1

2022 - 2023

φοντο 2

Εκτύπωση

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018-19

on .

  00 

   Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, το Σχολείο μας δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό του λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και αναγκάστηκε να τον προσαρμόσει όπως ακολουθεί με τις παρακάτω δράσεις:

   Αρχικά στο γήπεδο του μπάσκετ & βόλεϊ της αυλής, μετά το σχετικό «ζέσταμα», υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής αγωγής κ. Πορτοκαλίδη, οι μαθητές χωρισμένων σε ομάδες έπαιξαν διάφορα παιχνίδια αθλητικού περιεχομένου.

   Κατόπιν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ? Κλειστό Γυμναστήριο, οι μαθητές παρακολούθησαν μια εκτεταμένη εισήγηση από την δασκάλα κ. Μαμούχα Αικατερίνη. Ακολούθησε παιχνίδι «ομαδικό τρίλιζα» όπου συμμετείχαν όλοι οι μαθητές χωρισμένοι σε δυο μεγάλες ομάδες.

   Ακολούθως στον αρχικό χώρο της αυλής (όσο το επέτρεψε ο καιρός ? ψιλόβροχο) οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες συνέχισαν με αθλητικό παιχνίδι.

   Τέλος, την τελευταία ώρα, στις αίθουσες διδασκαλίας οι μαθητές έκαναν έναν απολογισμό της ημέρας, ζωγραφίζοντας και κάνοντας ομαδικές αφίσες με το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που προηγήθηκαν.

   Όλες οι παραπάνω δράσεις έγιναν με την καθοδήγηση όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου καθώς και του καθηγητή Φυσικής αγωγής κ. Πορτοκαλίδη.

Ο Καιρός στις Ροβιές

Μετρητής Επισκεπτών

Flag Counter